Dobrodošli!

by franjonagulov

Dragi učenici, roditelji, kolegice i kolege nastavnici i stručni suradnici!

Dobrodošli na stranicu školske knjižnice Osnovne škole Stjepana Antolovića iz Privlake. Stranica će imati postupan razvoj, a njezina je svrha saznati sve bitnije informacije i aktualnosti vezane uz rad naše školske knjižnice. Za početak možemo spomenuti kako je termin održavanja izvannastavne aktivnosti “šahovska sekcija” svake srijede s početkom u 12:20 sati. Svi zainteresirani učenici željni zaigrati kao Gari Kasparov slobodni su pridružiti nam se. Radno je vrijeme knjižnice naznačeno na vratima iste, a spomenut ćemo ga i ovdje:

ponedjeljak, srijeda i petak – 08:00 – 14:00 sati;

utorak i četvrtak – 12:00 – 18:00 sati.

Toliko za ovaj put. Veselimo se Vašim komentarima, prijedlozima, idejama… neka ova stranica bude početak izgradnje, bude li sreće, zdravlja i upornosti, školskoga lista koji će nam svima biti na ponos (da ne kažem da je vrlo lako pokrenuti i internetski radio). Živjeli!

 

PS Morat ćemo biti strpljivi dok ne ovladamo ovim sustavom;)

Za početak, evo jedne kratke i jednostavne anketice kakvih će ovdje s vremenom biti dosta, a sve s ciljem boljitka naše knjižnice u skladu s financijsko-materijalnim i tehnološkim mogućnostima škole.